mofit logo

bootcampen in utrecht

KOM BUITEN SPORTEN IN UTRECHT

Met de bootcamps van MOFIT ga je lekker buiten sporten in de mooiste parken van Utrecht. Tijdens de lessen werk jij aan jouw conditie, kracht, stabiliteit en flexibiliteit. De bootcamps zijn een full body training, waarbij we per les variëren in focus op verschillende spiergroepen. Bij MOFIT werken we niet met abonnementsvormen. Je bepaalt zelf hoeveel lessen je wil volgen en wanneer je dat wil doen. Ben je klaar om in een leuke groep binnen no-time (MO)FIT te worden? Meld je snel aan voor een gratis proefles!
Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Bij MOFIT hebben we écht aandacht voor jou! Loop je tegen bepaalde oefeningen aan? Heb je specifieke sportdoelen? Laat het ons weten, we denken graag mee!

Gezelligheid

Gezelligheid

Wij sporten met een glimlach. Naast het harde werken moet er ook tijd zijn voor gezelligheid. Zo zorgen we dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

Flexibel Sporten

Flexibel sporten

Wij werken niet met abonnementen of andere afspraken waar je niet op zit te wachten. Zo sport jij wanneer jij dat wil. Handig he?

Ieder niveau

voor ieder niveau

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan aansluiten, maar ook iedereen uitgedaagd wordt. We bieden variaties voor de oefeningen zodat ieder niveau kan uitgedaagd wordt.

lees hier de ervaringen met mofit

VOLG EEN GRATIS PROEFLES!

Twijfel je of bootcampen iets voor jou is? Ervaar hoe leuk en effectief het is met een gratis proefles!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?

Neem contact met ons op!