Zet jouw medewerkers in beweging

Klanten geven ons een 4.8/5
5/5
mofit logo

bOOTCAMPS VOOR BEDRIJVEN

Kies je voor MOFIT, dan kies je voor fitte medewerkers! Door bedrijfsbootcamps te organiseren gaan we aan de slag om jouw medewerkers fit en vitaal te maken en/of te houden. Na een intake gesprek zorgen wij voor trainingen op maat die geheel aansluiten op behoefte en niveau. Investeren in de vitaliteit van medewerkers brengt veel voordelen mee op het gebied van werksfeer, productiviteit en ziekteverzuim. Hoog tijd om jouw medewerkers in beweging te zetten!

dE VOORDELEN VOOR JOUW ORGANISATIE

Monique Verbeek

verbeterde werksfeer

Met de bedrijfsbootcamps maak je niet alleen jouw medewerkers sterk, maar ook hun relatie onderling. Nu thuiswerken steeds meer de norm is, stijgt de behoefte aan binding met de organisatie en teambuilding initiatieven. Een bedrijfsbootcamp biedt de sportieve gelegenheid om collega’s van andere teams aan elkaar voor te stellen of juist een bestaand team meer hecht te maken. Zo investeer je met een bedrijfsbootcamp in een betere samenwerking wat bijdraagt aan de werksfeer en de uitstroom van personeel verminderd.

VERHOGING PRODUCTIVITEIT

Fitte medewerkers zijn productiever. Simpelweg omdat zij hun werk fysiek en mentaal beter aankunnen. Door drukte of stress voelt je hoofd vol en je lichaam leeg. Sporten heeft dan een ontspannend effect. Zo zitten medewerkers na deze bootcamp lekkerder in hun vel, zijn ze scherper en gemotiveerder. Met een gezellige en sportieve bedrijfsbootcamp druk jij als werkgever even op de reset knop, zodat jouw medewerkers weer met een frisse blik aan de slag kunnen.

Bedrijfsbootcamps

Lager ziekteverzuim

Door te focussen op vitale en fitte medewerkers gaat het ziekteverzuim van jouw organisatie omlaag. Sporten draagt bij aan het versterken van het immuunsysteem en het ontspannen van de geest. Fysieke en mentale klachten worden minder en de energie stijgt. Fitte medewerkers schelen dus een hoop geld en energie.

inclusief een aantal bonussen

voedingsschema

Wij snappen dat vitaliteit verder gaat dan bewegen. Om die reden bieden we een voedingsschema aan de deelnemers van de bedrijfsbootcamp. Zo zorgen we voor gezonde voeding voor fitte en vitale medewerkers. Met dit voedingsschema kan de medewerker zelfstandig aan de slag met vitaliteit.

Trainingsschema's

Iedere deelnemer aan de bedrijfsbootcamp krijgt een trainingsschema doorgestuurd voor thuisoefeningen. Zo stimuleren we graag dat medewerkers ook zelfstandig verder kunnen met vitaliteit.

fit scan

Met de vitaliteitsscan krijg je inzicht in de vitaliteit van jouw medewerkers. Deze scan is een goed startpunt voor welke initiatieven er (verder) ingezet kunnen worden om de organisatie zo vitaal mogelijk te maken, maar kan ook tussentijds ingezet worden om vitaliteit initiatieven te meten.

Fitte bedrijven die jou voor gingen

offerte aanvragen