mofit logo

Personal training in Utrecht

EEN-OP-EEN BUITEN SPORTEN

Klanten geven ons een 4.8/5
5/5
Heb je een sportdoelstelling waar je graag een-op-een aan wil werken? Dan is personal training iets voor jou! Samen gaan we aan de slag om jouw doelstellingen te realiseren met trainingen op maat. Tijdens de trainingen verleg jij jouw grenzen op een verantwoordelijke manier.

Of je wil afvallen, sterker wil worden of wil werken aan jouw flexibiliteit: bij MOFIT ben je verzekerd van veilige, gezellige en persoonlijke trainingen. Onze gecertificeerde trainers hebben de juiste kennis in huis om zo goed en snel mogelijk het beste uit jou te halen. Welke sportdoelstelling je ook hebt, we gaan er samen mee aan de slag!

hoe gaan wij te werk?

stap 1 | Kennismaken

Je neemt contact met ons op via deze pagina. Middels een kennismakingsgesprek bespreken we jouw doelen en wensen. Mocht je vragen hebben, dan kan je deze uiteraard ook stellen. We helpen je graag! Als we na het gesprek een match zijn, dan plannen we graag een gratis proefles in met jou.

stap 2 | nulmeting

Na de proefles gaan we met elkaar door naar het trainingsprogramma. Het programma start met een nulmeting, zodat we jouw progressie goed kunnen meten. 

stap 3 | progressie

we gaan periodiek aan de slag met jouw doelstellingen. We monitoren jouw progressie continu, zodat we doelgericht blijven trainen. Tijdens de trainingen verleggen we grenzen met een glimlach. Het is niet alleen hard, maar ook leuk sporten!

stap 4 | RESULTAAT

YES! Na jouw fantastische inzet en onze coaching heb jij jouw doelstellingen behaald. Op naar een nieuwe sportieve uitdaging? Dan gaan we aan de slag met nieuwe doelstellingen voor jou.

contactformulier

Benieuwd naar de fitte
mogelijkheden?

Neem contact met ons op!